aaprijdtkever.nl is een project van Jeroen; schrijver en dichter
je kunt het lezen of niet

aaprijdtkever.nl: welkom (terug)
hallo wereld.

in 2007 begon ik met aaprijdtkever.nl - een weblog waarop ik allerlei vermaak verzamelde; toffe games, lekkere muziek, mooie plaatjes en alles wat verder niet echt lekker onder te brengen valt in een categorie. Af en toe schreef ik er een stukje tekst tussendoor en toen mijn verzamel- en deelwoede door anderen beter en uitbundiger werd gedaan, zag ik de meerwaarde van mijn persoonlijke graaiwerk niet meer zo.

aaprijdtkever.nl werd een speeltuin voor mijn eigen schrijfwerk en tot enkele weken geleden verzamelde ik er zodoende enkele honderden korte verhalen, gedichten, brieven aan niemand en af en toe een fraaie foto.

enkele weken geleden ontdekte ik tot mijn teleurstelling dat de webhost waar aaprijdtkever.nl sinds 2007 was ondergebracht een nieuwe ronde hebberigheid had ingezet. basisfuncties werden bonusfuncties waar ik als onwetende gebruiker ook ongevraagd voor aangemeld bleek. gevolg; achterstallige rekeningen waarvan niemand op de hoogte was. met een back-up van mijn blog onder de arm verhuisde ik de hele boel naar een (voorlopig) minder geldbeluste concurrent om aldaar te ontdekken dat mijn verouderde weblog daar niet werkte. voorlopige status back-up; waardeloos.

een goed moment om helemaal opnieuw te beginnen met een gloednieuw systeem? absoluut. heb ik dat dan ook gedaan? absoluut niet. ik heb mijn roestige coding kwaliteiten aan het werk gezet en mijn zeventien jaar oude blogmachine weer aan de praat gekregen. helaas voorlopig zonder back-up en zodoende moeten we alsnog een beetje opnieuw beginnen.

blijf dus dagelijks terugkomen, want er komt weer moois aan; zelfgeschreven verhalen en gedichten, een spaarzame zelfgemaakte foto en ik sluit niet uit dat ik zelfs af en toe weer andermans moois in de groep gooi. schoonheid verdient het toch om gedeeld te worden en ik hoor, lees en zie zoveel fraais.

blijf lezen of niet (your loss..)
Jeroen Kraakman @ 19 May 2024

Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me


© 2007-2024 aaprijdtkever.nl